Filmové novinky

Filmový katalog film-arena.cz
Uživatel nepřihlášen
  • Přihlásit
  • Zaregistrovat

Vyplňte prosím Vaše uživatelské jméno a heslo.

Uživatel:
Heslo:

Zapomněl(a) jste heslo?
Aktivace účtu
Jste zde nový/á ?
  • Blu-ray
  • Kino
  • Trailery
  • Žebříčky
  • Unboxing
  • Soutěže
  • Uživatelé
  • Ankety
  • Fórum

toy story 3 - 2010 - uživatelská recenze

• Fórum
  • Filmy, filmové novinky
  • Filmy na Blu-ray
  • toy story 3 - 2010 - uživatelská recenze
Odpovědět
Derek (340)

Regis.: 5. říj 2013

toy story 3 - 2010 - uživatelská recenze

od Derek (340) » ne 13. říj 2013 11:44:14

Protože jsem hrdým majitel druhého dílu, neváhal jsem a v den vydání jsem si skočil pro trojku. Před časem jsem na ní byl v kině ( dost otřesný zážitek, o tom je napsáno jinde ). Otázkou bylo...jaké bude bluray ?

...FILM...

Andy už vyrostl a chystá se na vysokou školu. Buzze, Woodyho a zbytek hraček tak čeká nejistá budoucnost. Díky přehmatu se dostají do sluneční školky, která se zdá jako ideální místo k žití...má to ale jednu vadu - děti (!) a místní mafii vedenou medvědem mazlíkem, batoletem a paviánem. Tenhle díl má řadu hororových prvků ( např batole, které v noční¨měsíční scéně otočí hlavu o 360 stupňů...pamatujete na regan z vymítače ?? ), extrémní akci a záporáka s velkým Z. Nakonec vše dopadne dobře a o hračky je postaráno....a víte co je nejlepší ? že jim to přejete a je vám krásně smutně. čsfd 83%

...OBRAZ...

Pixar. Stačí to ? Je to prostě dokonalost. Ale upřímně, to u animáčů být musí. Jsou udělané na pc, jsou převedené přes pc, takže dokonalost obrazu je limitována jen vaším zrakem. Je to prostě bomba !!!! A je radost se na to koukat. Dokonce i přítelka si všimla a obdivovala Andyho ruku, šmouhy na krabicích a různé detaily. A hraček je ve školce asi tak milion a všechny jsou dokonalé !

...ZVUK...

Je to pohádka, takže jedem v dabingu. Stejně jak ve dvojce, se mi moc líbí. Mazlík má moc pěknej hlas a neřekli by jste do něj, že ...no, však se podívejte. Ale ten hlas mu sedí. K dispozici je sada ang + titulky

...BONUSY...

Tentokrát je v prodeji Combo, tzn že dostanete v krabičce film i bonusy jak na BD, tak na dvd, ideální koupě [:)] za jednu cenu, 2 disky. Kdo má doma prcka, tak pochopí. v bonusech je krátký animovaný film "den a noc", povídání buzze rakeťáka, pár ukázek

...ZÁVĚR...

Co říct ? Chcete vidět velmi napínavou vlakovou honičku ? Chcete vidět útěk z vězení ? Akční scénu na drtičce ? Chcete vidět, co dokáže medvěd, který voní po jahodách ???

Jděte do toho, doporučuju !!!!

Odpovědět
  • Ankety
  • Uživatelé
  • Soutěže
  • Unboxing
  • Žebříčky
  • Trailery
  • Kino
  • Blu-ray
  • Home

Partner: 3D filmy | Blu-ray filmy | DVD

MagicboxBontonfilmHollywood Classic EntertainmentCinemArt
V databázi je celkem 1.871 filmů a 2.267 Blu-ray edic.Copyright © 2014 film-arena.cz | Vytvořil: tvorba webových stránek

ZAVŘÍT

POZOR

Pro tuto akci je nutné se nejprve přihlásit ke svému účtu.
Jestliže nemáte účet, můžete se zaregistrovat.
Máte-li účet, přihlaste se.

loading