Filmové novinky

Filmový katalog film-arena.cz
Uživatel nepřihlášen
  • Přihlásit
  • Zaregistrovat

Vyplňte prosím Vaše uživatelské jméno a heslo.

Uživatel:
Heslo:

Zapomněl(a) jste heslo?
Aktivace účtu
Jste zde nový/á ?
  • Blu-ray
  • Kino
  • Trailery
  • Žebříčky
  • Unboxing
  • Soutěže
  • Uživatelé
  • Ankety
  • Fórum

terminator 4 - 2009 - uživatelská recenze

• Fórum
  • Filmy, filmové novinky
  • Filmy na Blu-ray
  • terminator 4 - 2009 - uživatelská recenze
Odpovědět
Derek (340)

Regis.: 5. říj 2013

terminator 4 - 2009 - uživatelská recenze

od Derek (340) » ne 13. říj 2013 11:50:18

Bathory skončilo, Kněžna asi úpirkou nebyla, takže by to chtělo trochu krve, přesné střelby a tuny robotů ! a legenda vedle Bathory je Terminator ! Tohle prostě známe všichni ! Překvapivá jednička, Fantastická dvojka, Legrační, nicméně s cool závěrem trojka a teď je tady....

... FILM...

Na tohle jsem se těšil. Říkal jsem si, tohle bude jízda a taky že jo... jak lze zabít legendu snadno a rychle ? Stačí si pustit T4... Po necelých 10 minutách jsem usoudil, že tohle NENÍ terminátor. Nerespektuje T svět, nerespektuje předchozí díl, nerespektuje logiku a smrtící hrozbu... Vážně nechci spoilerovat, ale... "závěrečná výměna srdce na parkovišti" ??? tohle prostě byla sračka. Tomu filmu se stalo to nejhorší, co se může stát, začnete to komentovat.... a herci ? no, já nevím, ale sympatičtí mě nebyli ( snad kromě té pilotky ), strach jsem o ně neměl, nebyl důvod - prostě Vás nezaujmou....a co tam proboha dělala ta pošahaná holčička - to se musela splnit nějaká kvota pro školy ???? čsfd 69% ??? WTF

...OBRAZ...

jj, je pěkný. Není dech beroucí, ale to není vina přepisu, to je vina filmu... Těšil jsem se na arnolda, ale takhle gumovej ksicht nemá ani ve skutečnosti :D

...ZVUK...

výbuch, střelba, mluvení....výbuch střelba, mluvení...jde na tom něco zkazit ? nejde a podle toho to vypadá. Zvuk je v pohodě ( jenže...nemáte strach o hrdiny, páč vás nebaví a tak je to s celým světem, nějak to prostě není ono ) a ani mi nějak zvlášť nevadil dabing, tomuhle filmu by totiž nepomohla ani svěcená...Nicméně, technicky je vše OK a ten zvuk je jak břitva

...BONUSY...

Disk byl z půjčovny, a popravdě jsem ani neměl chuť pítrat po bonusech. Byl jsem rád, že už je to za mnou. Osobně bych tam dal jen jedinej bonus - " jak se stát masochistou snadno a rychle "

...ZÁVĚR...

Ten disk je udělanej dobře a pokud se Vám film líbil, tak proč ne. Ostudu rozhodně neudělá, ale že by to byl trhák, tak to taky ne...je to prostě solidně odvedená technická práce. A film ? Děkuji, nechci podle mě má terminátor 3 díly !!!!!!!!!

Odpovědět
  • Ankety
  • Uživatelé
  • Soutěže
  • Unboxing
  • Žebříčky
  • Trailery
  • Kino
  • Blu-ray
  • Home

Partner: 3D filmy | Blu-ray filmy | DVD

MagicboxBontonfilmHollywood Classic EntertainmentCinemArt
V databázi je celkem 1.871 filmů a 2.267 Blu-ray edic.Copyright © 2014 film-arena.cz | Vytvořil: tvorba webových stránek

ZAVŘÍT

POZOR

Pro tuto akci je nutné se nejprve přihlásit ke svému účtu.
Jestliže nemáte účet, můžete se zaregistrovat.
Máte-li účet, přihlaste se.

loading