Filmové novinky

Filmový katalog film-arena.cz
Uživatel nepřihlášen
  • Přihlásit
  • Zaregistrovat

Vyplňte prosím Vaše uživatelské jméno a heslo.

Uživatel:
Heslo:

Zapomněl(a) jste heslo?
Aktivace účtu
Jste zde nový/á ?
  • Blu-ray
  • Kino
  • Trailery
  • Žebříčky
  • Unboxing
  • Soutěže
  • Uživatelé
  • Ankety
  • Fórum

star trek : do temnoty - 2013 - uživatelská recenze

• Fórum
  • Filmy, filmové novinky
  • Filmy na Blu-ray
  • star trek : do temnoty - 2013 - uživatelská recenze
Odpovědět
Derek (340)

Regis.: 5. říj 2013

star trek : do temnoty - 2013 - uživatelská recenze

od Derek (340) » čt 10. říj 2013 20:03:52

z filmareny mi přišel kvalitně zabalený balíček se steelbookem ( zabaleném v jednom obalu ), ovšem dokonale omotaný bublinama. Netrpělivě jsem obal roztrhal a vykoukl na mě...jeden z nejhezčích obalů a v něm byl...

...FILM...

star trek do temnoty se povedl. hlavní padouch ( záleží na úhlu pohledu ) se vrátil a opět jimovi udělal ze života peklo.Strhujicí dobrodružství vás nenechá na vteřinu vydechnout a nejen pro trekkery je jasnou volbou. čsfd 82%.

...OBRAZ...

reference. naprostá bomba. už při otvíračce budete hýkat nadšením. první emzáci jsou...parádní. detaily v obličejích, jiskry v sopce...vesmír. vše je super, ale hlavně, obraz se neřeší, protože film je prostě perfektní. nicmémě pokud budete pitvat, budete nadšení. obraz je srovnatelný s avatarem.

...ZVUK...

díval jsem se jak ve 3D s češtinou, tak ve 2D s cz titulkama. no, co dodat ? k 3D potřebujete dabing, ale upřímně, ikdyž se snaží, je to slabý. 640kb/s se prostě nemůže měřit se 6m/s. anglickej zvuk je výýýrazně lepší, dravější, vtahovačnější...no prostě je to polovina zážitku. Přátelé, radši velké 2D s pořádným zvukem, než malé 3D s dabingem. Právě se odehrává přepadení při schůzi a ta malá loď je prostě za oknem a střílí sem. sklo se sype křišťálovým jasem, motor mi vibruje s celým pokojem a hlasot nadšených sousedů se přidává :D ang. zvuk je jasná volba.

...BONUSY...

otitulkované, pěkné, leč krátké...já bych chtěl víc. ale dozvíte se o tom, jak se naráčeli vybrané scény, dělali se masky atd.

...ZÁVĚR...

100% kup. perfektně zpracované blučko v nádherným obalu.

Odpovědět
  • Ankety
  • Uživatelé
  • Soutěže
  • Unboxing
  • Žebříčky
  • Trailery
  • Kino
  • Blu-ray
  • Home

Partner: 3D filmy | Blu-ray filmy | DVD

MagicboxBontonfilmHollywood Classic EntertainmentCinemArt
V databázi je celkem 1.871 filmů a 2.267 Blu-ray edic.Copyright © 2014 film-arena.cz | Vytvořil: tvorba webových stránek

ZAVŘÍT

POZOR

Pro tuto akci je nutné se nejprve přihlásit ke svému účtu.
Jestliže nemáte účet, můžete se zaregistrovat.
Máte-li účet, přihlaste se.

loading