Filmové novinky

Filmový katalog film-arena.cz
Uživatel nepřihlášen
  • Přihlásit
  • Zaregistrovat

Vyplňte prosím Vaše uživatelské jméno a heslo.

Uživatel:
Heslo:

Zapomněl(a) jste heslo?
Aktivace účtu
Jste zde nový/á ?
  • Blu-ray
  • Kino
  • Trailery
  • Žebříčky
  • Unboxing
  • Soutěže
  • Uživatelé
  • Ankety
  • Fórum

avatar - 2009 - uživatelská recenze

• Fórum
  • Filmy, filmové novinky
  • Filmy na Blu-ray
  • avatar - 2009 - uživatelská recenze
Odpovědět
Derek (340)

Regis.: 5. říj 2013

avatar - 2009 - uživatelská recenze

od Derek (340) » ne 13. říj 2013 11:25:07

Když pominulo davové šílenství, rozhodl jsem se, že se mrknu na Avatar. Stálo to za to ?

...FILM...

Hlavním hrdinou je paralyzovaný voják Jake Sully (Sam Worthington), který se pomocí vtělení do uměle vytvořeného hybridního těla noří do světa a kultury Na'vi, původních obyvatel Pandory, a dostává se doprostřed konfliktu dvou kultur, které mají naprosto odlišné cíle. Spolu s ním poznáváme, že být jiný, neznamená být špatný.
ČSFD 87%

...OBRAZ...

Spousta lidí Vám bude tvrdit, že tohle BD je referenční. Abych pravdu řekl, tak tohle BD je REFERENČNÍ !!!! Je to naprostá bomba ! Takhle vypadají na BD animáky a je to prostě neuvěřitelné...respektive uvěřitelné !!! Takhle má vypadat každý film. Prostě super !!!!!! Zahoďte ostatní disky, avatar je předčí s přehledem. i po letech stále zůstává referenčním diskem - upřímně, neviděl jsem lepší disk.

avatara jsem koupil i ve 3D. posadí vás na zadek. ten film vás tváhne ještě víc, ale pozor. rozhodující je uhlopříčka. čím větší, tím lepší

...ZVUK...

nj, Avatar. James Cameron...má cenu ještě něco psát ? je to bomba. Snad jen škoda hudby, která se vykrádá, ale co se týče kvality, je to...prostě na jedničku s hvězdičkou a obrázkem k tomu.

...BONUSY...

páč kvalitní obraz a zvuk zaberou trochu místa, na bonusy nezbyl bite. Ono by se to sice dalo řešit dalším diskem, ale co by jste si kupovali na vánoce ??? a mimoto, řeší to jiné edice

...ZÁVĚR...

Sypu si popel na hlavu. Myslel jsem si, že Avatar je ptákovina...davová hysterie...Mýlil jsem se ! !!! Avatar je boží film, s božejším zvukem a nejbožejším obrazem !!!! Doporučuju !!!!!

a na filmareně je k dispozici i dvojbalení spolu s titanicem. tahle dubl edice nemá chybu - za tisícovku dostanete dva filmy ve 3d, se spoustou bonusů a dokonalém zpracování !!!!

Odpovědět
  • Ankety
  • Uživatelé
  • Soutěže
  • Unboxing
  • Žebříčky
  • Trailery
  • Kino
  • Blu-ray
  • Home

Partner: 3D filmy | Blu-ray filmy | DVD

MagicboxBontonfilmHollywood Classic EntertainmentCinemArt
V databázi je celkem 1.871 filmů a 2.267 Blu-ray edic.Copyright © 2014 film-arena.cz | Vytvořil: tvorba webových stránek

ZAVŘÍT

POZOR

Pro tuto akci je nutné se nejprve přihlásit ke svému účtu.
Jestliže nemáte účet, můžete se zaregistrovat.
Máte-li účet, přihlaste se.

loading