N.C.I.S.
Ultra Magnus (39) Příspěvky: 13 |
N.C.I.S.od Ultra Magnus (39) » út 10. pro 2013 16:03:00 ahojky, chtěl bych se zeptat jestli nebo někdo neví jestli se připravuje nějaká limitovka na seriály N.C.I.S. a N.C.I.S. Los Angeles, spin-off k N.C.I.S.. |
VanThomass (4724) Příspěvky: 15 |
Re: N.C.I.S.od VanThomass (4724) » so 21. pro 2013 17:21:03 Tak v ČR je situace okolo seriálu bohužel podle mě hodně špatná, tudíž bych asi tenhle seriál nečekal. Stačí se podívat i na hit Hra o trůny, který nejdříve na BD vůbec nebyl a pak nakonec podle mě to ne zrovna šťastné vydání s italským menu. |
Black (2655) Příspěvky: 26 |
Re: N.C.I.S.od Black (2655) » ne 22. pro 2013 16:42:21 Zatím bohužel ne a kdo ví, jestli vůbec u nás na nosičích vyjde. Dle slov distributora není zájem dostatečný, aby vkládal peníze do výroby. |
Ultra Magnus (39) Příspěvky: 13 |
Re: N.C.I.S.od Ultra Magnus (39) » po 23. pro 2013 17:45:10 hm. tak já bych si to představoval tak že když by vyšla jedna sériie N.C.I.S. tak by k tomu dodaly sošku třeba Gibbse a postupně by tak vydali všechny postavy a pasovalo by to k sobě jako puzzle a pak když vydaj všechny hlavní postavy tak ke zbylím sériim které nevyšli můžou dávat vedlejší postavy ( Vance, Grenger, sakra jak se to píše?) a tak by vydali všechny postavy, já ten seriál mám rád ( teď mi to došlo: proč to řeším když si to nebudu kupovat |