FAC - FA a odsouvání termínů dalších FAC
karl001 (606) Příspěvky: 0 |
Re: FAC - FA a odsouvání termínů dalších FACod karl001 (606) » čt 25. úno 2016 12:33:48 To ja jsem byl na BOX Johna Wicka v poradniku a vcera se nahle objevilo v mem profilu na e-shopu, ze mam objednano a ze objednavka bude dodana 31.3. a ze platim 2999,- !!! Bez toho, aby se me nejdrive zeptali, jestli mam o zbozi stale zajem, kdyz je : zaprve - zase odlozeno, zadruhe - zdrazeno o 50%. No budu to muset odrict - nejsme dojne kravy.
|
karl001 (606) Příspěvky: 0 |
Re: FAC - FA a odsouvání termínů dalších FACod karl001 (606) » čt 25. úno 2016 12:37:25 Taky me dost vadi, ze u King Konga nikde nepisou o jake vady se jedna a jestli a kdy bude edice bez vad a cislovana. No, .... zvlastni jednani. A King Kong sel hned do prodeje, od dneska. |
Bestman (754) Příspěvky: 20 |
Re: FAC - FA a odsouvání termínů dalších FACod Bestman (754) » čt 25. úno 2016 18:50:19 Poslední 2 dny se FA vydala cestou upřímnosti |
Flynne (1041) Příspěvky: 56 |
Re: FAC - FA a odsouvání termínů dalších FACod Flynne (1041) » so 27. úno 2016 08:00:17 Budu trochu OT, ale k podtématu o King Kongovi a jeho tvrdošíjně vydávaným ochuzeným edicím bez bonusů chi připomenout jen to, že před lety se u nás i v Levných knihách prodávaly dokumenty o natáčení King Konga, King Kong: Deník režiséra http://www.csfd.cz/film/222094-king-kong-denik-rezisera/komentare/ a tento titul byl i na FA http://www.filmarena.cz/dvd-king-kong-denik-rezisera-2dvd-se. Tady je 10 let starý rozhovor s Peterem Jacksonem o filmu, jeho výbavě a chystané rozšířené verzi http://www.pan-prstenu-film.cz/art.asp?id=1348 |
Re: FAC - FA a odsouvání termínů dalších FACod Bestman (754) » st 2. bře 2016 08:56:07 Máte pravdu, Deník režiséra jsem v levných knihách kupoval za 99 Kč a během sposty hodin dokumentů krásně osvětlil práci režiséra, jeho vize a následnou realizaci, tvorbu triků ad. Opravdu povinná koupě pro fandy Jacksonova King Konga !!! |
Re: FAC - FA a odsouvání termínů dalších FACod Bestman (754) » st 2. bře 2016 09:04:32 Tak nevím, zda FA opět zkouší trpělivost mou a patrně i dalších zákazníků ... V e-mailu, který jsem obdržel strany Boxu Johna Wicka a který jsem již zde dříve zveřejnil, bylo uvedeno, že do konce února bude rozesláno prvních 100 ks boxů a do konce března bude následovat rozeslání zbývající části nákladu ... Najivně jsem si myslel, že když mám sběratelské číslo 59, budu mezi tou první stovkou šťastlivců , ale ... Ticho po pěšině... |
Crysis (69) Příspěvky: 0 |
Re: FAC - FA a odsouvání termínů dalších FACod Crysis (69) » st 2. bře 2016 18:21:30 Človek by čakal nejaké zlepšenie, predsa len FAC tu už je viac ako rok, ale skôr sa to len zhoršuje.Nestihol som objednať číslovanú edíciu Marťana, evidentne to bola bitka o tých pár kusov.Ušiel sa mi akurát steel z tých poškodených a kupodivu som na ňom nenašiel žiadne poškodenie, tak nechápem kde bol problém.Keď nevedia vychytať muchy po takom dlho čase, alebo nájsť schopnejších dodávateľov, ktorí im nedos.rú každú jednu objednávku, mali by to zrušiť. |
Flynne (1041) Příspěvky: 56 |
Re: FAC - FA a odsouvání termínů dalších FACod Flynne (1041) » pá 4. bře 2016 08:05:46 K tomu ještě dodám, že jsem měl v minulých dnech možnost shlédnout 3 a půl hodinovou bonusovou výbavu speciálního BD vydání (!zahraničního!), která doplňuje tyto produkční deníky o další, tedy postprodukční deníky s podrobnými ukázkami práce na dalších fázích filmu od tvorby speciálních efektů, ruchů a zvuků, postsynchronů a filmové hudby až do NY premiéry. Dále je tam půlhodinový dokument o New Yorku kolem roku 1933 a 20 minutový dokument o Ostrovu lebek. O to víc jsem zalitoval, že tyto bonusy u nás "nesmíme" vidět. Přestože veškerý obsah je v SD kvalitě, nic to nemění na jeho vypovídající hodnotě. Nelze nic jiného, než našim distributorům poděkovat. Pokud jde o rozšířenou verzi filmu, zde ani litovat nemusíme, že se nám jí nedostalo, v podstatě jde o pár scén, které s klidem oželíme. |
Re: FAC - FA a odsouvání termínů dalších FACod Bestman (754) » pá 4. bře 2016 17:13:47 Díky za info, o tehle edicí opravdu nevím... Nebylo by špatné, kdyby si tohle přečetl někdo z FA a do budoucna nás překvapili suprovou FAC !!! :-) Mmj. dnes obdržen e-mail o zdržení FAC Střihoruký Edward o cca týden z důvodu nedodání fullslipu ... :-( |