Filmové novinky

Filmový katalog film-arena.cz
Uživatel nepřihlášen
  • Přihlásit
  • Zaregistrovat

Vyplňte prosím Vaše uživatelské jméno a heslo.

Uživatel:
Heslo:

Zapomněl(a) jste heslo?
Aktivace účtu
Jste zde nový/á ?
  • Blu-ray
  • Kino
  • Trailery
  • Žebříčky
  • Unboxing
  • Soutěže
  • Uživatelé
  • Ankety
  • Fórum

Panty u Futurepacku

• Fórum
  • Blu-ray & DVD
  • Blu-ray Steelbook
  • Panty u Futurepacku
Odpovědět
Studovina (340)

Regis.: 26. srp 2014

Panty u Futurepacku

od Studovina (340) » so 3. led 2015 03:01:07

Zdravím,

pořád se všude hovoří o tom že se panty u futurepacku určitě brzo odlomí, ale nikde jsem zatím neviděl, že by se tak někomu stalo. Já osobně mám několik FP a popravdě z něčeho takového nemám vůbec strach...

Je zde snad někdo komu se to již přihodilo a má FP na dva kusy? 

Studovina (340)

Regis.: 26. srp 2014

Re: Panty u Futurepacku

od Studovina (340) » so 3. led 2015 21:49:40

Nikdo nic?

Jirik1893 (112)

Regis.: 26. lis 2014

od Jirik1893 (112) » po 5. led 2015 17:30:07

Taky se mi nic podobnýho zatim nestalo. Každopádně se už futurepackům snažim vyhejbat a kupovat steelbooky, ale to jenom kvůli tomu, že se mi steelbooky víc líbí ;) Nemyslim si, že by se ti FP při běžnym používání rozpůlil..

Steelfall (1674)

Regis.: 14. srp 2013

od Steelfall (1674) » pá 9. led 2015 11:16:02

Taky jsem to ještě neviděl zlomené, pokud to neprohneš násilím. Kolikrát např. za rok ten future otevřete? Já myslím, že tak 3x maximálně, takže riziko je skoro nulové.smajlík

Ferry Sally (2058)

Regis.: 10. led 2014

od Ferry Sally (2058) » út 3. bře 2015 00:18:16

Dobrý den.

Tady se lidi dohadují jestli panty u futureshitu vydrží nebo ne. Já se zeptám na něco jiného - PROČ NÁS

DISTRIBUTOŘI A STUDIA POVAŽUJÍ ZA TAKOVÉ (teď se omlouvám) PITOMCE Z VÝCHODNÍ EVROPY, KTEŘÍ JIM TYTO NESKUTEČNĚ HNUSNÉ (hlavně jejich HŘBETY) PLECHOVKY NABÍZEJÍ  - NO PROTOŽE

JIM TO KUPUJETE!!!  NA ZÁPAD OD NÁS ANI V USA ŽÁDNÉ FUTUREPACKY NENAJDETE - TAM NAROZDÍL OD NÁS BY TO NIKDO NEKOUPIL!!!!  A KDE NENÍ POPTÁVKA TAM NENÍ NABÍDKA. MUSELI

TO NA VÁS SKUSIT A VY JSTE SE CHYTLI - KUPUJETE - TAK PROČ NE,  ŽE?!!!! MUSÍME SE TOHO JEŠTĚ

HODNĚ NAUČIT - BOHUŽEL!!!  A TO NEMLUVÍM O TOM, ŽE JSOU MEZI NÁMI I TAKOVÍ S ODPUŚTĚNÍM IDIOTI, KTEŘÍ FUTURESHITY HÁJÍ A JSOU PŘÍMO NADŠENÍ JEJICH JEDINEČNOSTÍ !!!

TO JE JAKO BYCH SI ZA STEJNÉ PENÍZE KOUPIL TRABANTA MÍSTO PORSCHE A MĚL Z TOHO OBROVSKOU RADOST!!! A vo tom to celé je!!!

Tak asi Tak. Ferry Sally.

Perrund (229)

Regis.: 4. zář 2014

od Perrund (229) » čt 26. bře 2015 19:31:43

Stačí pozrieť na americký Amazon a je jasné, že Futurepaky sa predávajú aj v USA. Alebo blu-ray.com a je jasné, že sa to predáva všade. Takže evidentne to nie je len pro pitomce z východní Evropy.

Okrem toho ani to porovnanie Trabanta s Porsche moc nesedí. Futurepak má o 30 gramov kovu viac než Steelbook. A pánty sa samozrejme nemajú prečo zničiť. Je to čistý plast, rovnako ako u Steelbooku. Jediný rozdiel je, že u Steelbooku to ide po celej dĺžke, u Futurepaku len na tých dvoch miestach hore a dole. Predpokladám, že je to v oboch prípadoch rovnaký plast, takže k prelomeniu dôjde približne za rovnaký počet otvorení. Čo bude určite mnoho tisíc. Keď sa na to pozrieme s chladnou hlavou, tak jediná nevýhoda Futurepaku, je estetika toho chrbta. A to je dôvod, prečo dávam prednosť Steelbookom.

Ferry Sally (2058)

od Ferry Sally (2058) » čt 26. bře 2015 23:07:58

Dobrý den.

To že se futureshity nabízejí všude je jedna věc, ale zjistit si kolik a jestli se vůbec prodávají je věc druhá.  Od svých známých lidí "venku" mám zprávy, že nákup futureshitů se rovná téměř NULE .....,

protože tituly vycházejí hlavně ve steelbooku a občas zdvojeně i ve futureshitu. Tak asi tak.

malé srdce (1041)

Regis.: 6. bře 2014

od malé srdce (1041) » so 28. bře 2015 15:49:12

Ferry Sally píše:

Dobrý den.

To že se futureshity nabízejí všude je jedna věc, ale zjistit si kolik a jestli se vůbec prodávají je věc druhá.  Od svých známých lidí "venku" mám zprávy, že nákup futureshitů se rovná téměř NULE .....,

protože tituly vycházejí hlavně ve steelbooku a občas zdvojeně i ve futureshitu. Tak asi tak.

Kdyby se futurepacky neprodávaly, tak by je zřejmě nevyráběli. Jenže zřejmě se asi prodávají, nakolik jsou stále znovu a znovu vyráběny. Dokonce si myslím, že jsou i sběratelé, kteří dávají přednost právě futurepackům před steelbooky. Holt, proti gustu, žádný dišputát.mrkající

Ferry Sally (2058)

od Ferry Sally (2058) » út 25. srp 2015 15:23:16

Dobrý den.

Musím s Vámi naprosto souhlasit: Proti gustu, žádný dišputát - když je někdo takový pitomec, že si

raději koupí futureshit místo esteticky pěkně zpracovaného Steelbooku - tak se nedá nic dělat.......

Tady už nic nepomůže ........ vůl zůstane volem až do konce života..... takový je bohužel běh světa?!!!

A ještě k té váze futureshitu - abych klesl tak hluboko,že budu vážit obal a budu argumentovat tím, že má o 30 gramů víc než Steelbook ..... tak to už je úplný konec - to opravdu hovoří o inteligenci pisatele tohoto blábolu. Tady jde přeci o ESTETICKÉ PROVEDENÍ a ne o váhu -NENÍ TO TANK ale obal na Blu-ray, který by měl lahodit lidskému zraku a být OZDOBOU na poličce každého sběkatele a ne se koukat na ESTETICKY OŠKLIVÉ A RUŠÍCÍ PANTY FUTURESHITU NA JEHO HŘBETU - který je vždy nejvíce vidět!

Odpovědět
  • Ankety
  • Uživatelé
  • Soutěže
  • Unboxing
  • Žebříčky
  • Trailery
  • Kino
  • Blu-ray
  • Home

Partner: 3D filmy | Blu-ray filmy | DVD

MagicboxBontonfilmHollywood Classic EntertainmentCinemArt
V databázi je celkem 1.871 filmů a 2.267 Blu-ray edic.Copyright © 2014 film-arena.cz | Vytvořil: tvorba webových stránek

ZAVŘÍT

POZOR

Pro tuto akci je nutné se nejprve přihlásit ke svému účtu.
Jestliže nemáte účet, můžete se zaregistrovat.
Máte-li účet, přihlaste se.

loading